Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlösa tankar





Sömnlöst

Sliter jag mitt hår

Vrider mig i sängen

Du är i mig

På mig

Överallt

I mitt sinne

Andas på min skuldra

Smeker fjäderlätt

På ögonlocken

Kysser mig i trans

Du vet mina svagheter

Därför sover jag inte nu

Jag tänker på allt du ska göra

Med mig

När du kommer hit

I mina drömmar

Därför är jag sömnlös




Fri vers av Tess74
Läst 279 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-02 13:01



Bookmark and Share


  erkki
Rolig text att improvisera kring:

Kärlek är horisontell
Det, man märker, varje kväll
Gäller man som kvinna väl?
Älsklig, lycklig, våt och säll?

Men till sist så gäller: Sov!
Sussa nu i din alkov!
Blev det nobben eller lov?
Ingår du i någons hov?

2013-05-03

  Undine
Härligt och igenkännande!
2013-05-03

    ej medlem längre
Att vilja eller inte vilja, det påverkar sömnen! :)
2013-05-03

  Primulan
Pirrande vackert... Gränsen mellan underbart och jobbigt ! Så snyggt och igenkännligt !
2013-05-02

  Lars Hedlin
Känsla och smärta i en mix !
2013-05-02

    ej medlem längre
berörande sömnlöshet..
2013-05-02

  Angel of love
Jobbiga nätter..
2013-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74