Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lämnar jag inte in projektarbetet imorgon får jag inte gå ut gymnasiet haha skjut mig


Koncentrationssvårigheter

Kunde inte koncentrera mig om mitt liv hängde på det

ord dansar framför mina ögon 

fingrar dansar på mitt tangentbord

men skriver

 

ingenting

 




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-02 14:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag vet eller jag menar du vet
2013-05-11

  Mona Nordkvist VIP
Tilt i hjärnan.
Så jobbigt!
2013-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson