Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingenting kan förstöra min dag riktigt lika snabbt som människor som försöker packa på mig religion


Din jävla gud

nej tack

jag vill inte ha din jävla gud

så lägg av att komma fram till mig

på gatan

med en broschyr som påstår att

jag kan lösa ALLT för ALLTID

*poof* din depression är borta

*kaboom* ingen blir längre slagen, våldtagen

*bam* världshunger finns inte mer

*pang* fred på jorden

HAN kan lösa allt!!!!!

HÅLL KÄFTEN lämna mig ifred jag vill inte höra på din skit 




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-02 16:14



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jehovas vittnen är satan.
2013-05-02

  mysing
ärligt och bra!!
man ska inte pracka på någon
någonting vad det än är :)

2013-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson