Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU

Du är ljuset i mitt liv
Den som gör mig glad
gör mig att skratta
gör mig att välja leva vidare när jag är riktigt nere

Du är den som gör mig att tro på kärlek
Du får mina beskymmer att flyga i väg




Fri vers av aicha
Läst 256 gånger
Publicerad 2006-02-27 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aicha