Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Staden som gjorde mig sjuk

Stadens kyliga vind
Blåser rakt in i mitt bröst
In och kyler ner mitt sköra hjärta
Kyrkans klockor slår och säger: "Hej, här är jag!"
Ljudet påminner om en psykos

Snön som faller
Faller så mjukt
Som om den inte ens skulle existera
Örat som lägger sig i lock på grund av förkylningen
Bilar som stannar snällt
Näsan som rinner
Utryck som behöver komma ut
Komma ut
Ut

Stannar snällt för det röda gubbarna
Staden som gjorde mig sjuk
Det är sjukt
Det är så sjukt

Folkmassan
Känner mig instängd
Mitt psyke får inte plats
Hjärtat bultar
Bultar...
Bultar!
Slår sig ut ur bröstet
Nästan
Galler förhindrar

Yrsel
Stress trots inget gjort
En knut i halsen
Ett stön i örat
Locket är borta




Fri vers (Fri form) av Pauliina
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-02 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pauliina
Pauliina