Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken skit!

Allt jag gör
Allt jag skriver
Vilken skit!

Allt jag försöker
Misslyckas
Allt jag söker
Finnes aldrig

Allt jag gör
Allt jag skriver
Vilken skit!




Fri vers av Pauliina
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-03 20:44



Bookmark and Share


  Jinzan
Känner igen mig... Ucsh ja, men tänk positivt, du kan skriva dikter! Kort och beskrivande!
2006-06-03

    Gabrielle
Nej men det kan inte vara sant!
Men jag känner direkt igen känslan och den kan övertyga ens inre om annat än sanningen.
2006-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Pauliina
Pauliina