Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nåt ja krafsa ihop på en svenska lektion =P


Borta men ändå kvar?

En dag
åkte du likt ett tåg
från stationen
från mitt hjärta

mina ögon kan inte se dig
min hjärna har snart glömt dig
min själ kan inte känna din närvaro

men
i en liten låda
i mitt hjärta
finns ditt gamla jag kvar

hos mig




Fri vers av Pauliina
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-05-19 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pauliina
Pauliina