Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade





vem vaggar
ängens

malakiter
vem
strör månstenar
i hennes famn


är det
du

du
min älskade

eller är det månen i nedan


älskade
det är

ett
vi




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 335 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-05-03 00:08



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så vackert... :)
2013-05-05

  Ith
Magiskt!
2013-05-03

    Melona
Dessa rader både kittlar och glittrar fram leende! Underbara bilder och känsla!
2013-05-03

    Bo Bjelvehammar
stor lycka till dig
2013-05-03

  Lars Hedlin
Underbart varma rader!
2013-05-03

  Tarantaran
härligt att vara kär
och kunna skriva så
vackert till sin
älskade..!
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser