Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kväll som började värdelöst blev vacker och adrenalinfylld


Nattliga äventyr

adrenalinet pumpar i benen 
där vi sitter på ett hustak
brädorna ligger gömda bakom
spiraltrappan med lås på dörren
så vi klättrade upp
på utsidan

det är något särskilt med att sitta där
under en stjärnhimmel
med utsikt över stadens ljus
och en vän som är ganska ny 
och väldigt oväntad

sedan är vi iväg igen
på nya äventyr
på nya tak




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-03 00:49



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Spännande!
2013-05-04

    ej medlem längre
Intressant, spännande!
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson