Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid

 

Så kom natten

med mörk gestalt och starka armar

 

Så kom dagen

en lätt smekningen av ljustets lockar

 

Så kom du

och sa att månen skulle bli min

 

Så fanns vi

dansande tillsammans i ljus och mörker

 

det var då tiden försvann...




Fri vers av Undine
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-03 10:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint
2013-05-03

    ej medlem längre
så fin! gillas..
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine