Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar en tjej som regnar

du är de där sekunderna
innan en person
som man egentligen inte vågar prata med
svarar




Fri vers (Fri form) av vakentimmar
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-03 17:12



Bookmark and Share


  aol
gillas härligt fint skriftat vännen,
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

vakentimmar
vakentimmar