Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilar ljuset i din morgon

 

 

Mjuk som siden

är du min älskade

när du smeker

mina tankar till ro

 

Jag drömmer

längtans behag,

hämtar din stjärnklarhet

under min natt

tills jag vilar ljuset

i din morgon.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-03 19:52



Bookmark and Share


  Tess74
Mycket vackert
2013-05-07

  ULJO
Så vackert skaldat
2013-05-07

  ResenärGenomLivet VIP
O så vackert...en ljuvlig stillhet i dina ord...
2013-05-04

  Änglaögon
Lugna och rofyllda är dina ord.
2013-05-04

  Angela Bohlin VIP
Ord likt balsam för själen
2013-05-04

    ej medlem längre
väldigt fin..
2013-05-03

    ej medlem längre
Ord som smeker öga och själ att läsa.
2013-05-03

    ej medlem längre
En text att älska....så underbart finstämd och innerlig.
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP