Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du vänder dig bort





Ser du

När jag smeker mig själv

Framför ditt

Förvånade ansikte

Att jag gråter

Tårar som blir blod

Lämnar spår

I min bok av kärlek

Den jag ger till dig

När du vänder dig bort




Fri vers av Tess74
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-03 21:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs djupt ....
2013-05-04

  Carina Bendix
Stark och berörande text!
2013-05-03

    ej medlem längre
kraftfull..
2013-05-03

  Angel of love
Hela mitt hjärta knyter sig, du berör så starkt!
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74