Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet inte vad som hänt med mig men det är som jag har snubblat på en lyckohästsko


KEMI



jag hade inga formler, men jag köpte mig kemi
kemi är svaret på alla gåtor, all magi
allt jag höjer och inte vet om
det jag räds under natten lång























Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-04 16:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt att känna ....
2013-05-04
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP