Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fort knox

Rasist?

nej, jag avskyr ju alla hudfärger

men mammas plättar

de ä grejer de




Fri vers av Kaptenlöjtnant
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-04 18:08



Bookmark and Share


  Tess74
ASG! Så jävla bra
2013-05-04

  Schizooliza
Haha... El: nej jag är ej rasist. Har bara bestämda uppfattningar om minoriteter i samhället...typ
Men din va bättre:)
2013-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant