Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankarna till Dig

 

Jag väntar livets alla former

skall leva mig rik

varje dag varje tillfälle

gör du mig unik

 

Varje blomma som behagar

alla leenden på min stig

alla öppningar i himlen

leder tankarna till Dig.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-04 20:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Med mjuk poetisk hand formar du ord så ljuvliga.
2013-05-04

  Änglaögon
Gillar mycket, väldigt fint!
2013-05-04

  Angela Bohlin VIP
Vackra rader... med stor innebörd!
2013-05-04

    ej medlem längre
suveränt Peter...
2013-05-04

    ej medlem längre
Guld! Guld! Guld!
2013-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP