Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi skrattade och drack vin direkt ur flaskan, som sig bör, när det är vår och fest och man har tappat kollen (Lars Winnerbäck - Pollenchock och stjärnfall)


Storm på sandstrand

blodet är sprängfyllt av

alkohol

där vi sitter på en strand

vågorna slår i takt med 

dina ackord på gitarren

direkt ostämd av kylan

 

den enda värmen kommer 

från flaskan vin i ett 

hårt grepp i min famn

och just där

just då

spelar ingenting annat

någon roll

för vi är lyckliga till slut

 

vi som är hemsökta 

vi som är sprängfulla av spöken, djävlar, demoner, monster

blir fulla av vin

och lyckliga

till slut




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-05 02:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
blir fulla av vin
och lyckliga till slut,

älskar de raderna!
2013-05-05

  Carina Bendix
Stark och berörande text!
2013-05-05

    ej medlem längre
Kanonbra text! Du glimmar alltid till- så färgstarkt. Hoppas du finner sådan styrka för själen...
2013-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson