Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöker...

 

 

Försöker drömma några drömmar till. 
Försöker hålla några spår vid liv 
av steg jag tog och dessa djärva kliv 
som sprängde alla gränserna därtill. 

Försöker hålla glöden varm. Jag vill 
försöka brinna het och impulsiv. 
Jag vill försöka vara kreativ 
och sjunga kärlekssånger utantill. 

Men varje våg av hetta i min kropp 
bemöts av minnena som sätter stopp 
och låter lusten malas ner till sand. 

Och sångerna som föddes på din hud 
har ändrat klang till dystra förebud 
om allt som dör när hjärtan står i brand.

 

 

 

 

 




Bunden vers (Sonett) av OmE
Läst 250 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-05-05 04:07



Bookmark and Share


    dreamoflife
En sonett! Klockren!
2013-05-09

  Michaela Dutius
Skriver under på Rebecka!
2013-05-05

    ej medlem längre
Det brinner i din text- bränns när jag läser...
2013-05-05

    ej medlem längre
Poesi i sitt esse ... bravo!
2013-05-05
  > Nästa text
< Föregående

OmE
OmE