Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är för mig...

 

 

din mjuka snarkning ger mig ro

och jag vänder mig mot dig

för att se dina drag som stimulerar mig


insiktsfull, vacker, skön, glädje, fårad av livet,  

och de kloka glada rynkorna vid dina ögon

som ger daglig gymnastik till  mina skrattrynkor


när de finurliga orden faller in i samtalen vi för


du är för mig

vad jag är för dig

och all den glädjen vi skapar tillsammans


blir för alltid vår

 

(c) tk.

 

 

 

 




Fri vers av thyra
Läst 259 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-05 09:28



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Fint om fint!
Calle
2013-05-11

  Carina Bendix
Underbart och kärleksfullt!
2013-05-05

  Michaela Dutius
Mogen kärlek som består och bär...tack för en vacker dikt!
2013-05-05

  Lars Hedlin
Så fint skaldat!
2013-05-05
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra