Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
glädjen har runnit ur kroppen och ersatts av tomhetsångest


Halvt

vi har byggt vårt bo precis på klippkanten
sitter där och väntar på erosion 
som kan ta oss med ner i havet

vi lever nu
vi lever stort
vi lever snabbt
vi lever ett liv som är för litet

väntar otåligt på att det ska ta slut
placerar oss nära kanten

för att det enda vi kan leva med är risken




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-05 14:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"vi lever ett liv som är för litet" fastnar. du beskriver allt kockrent
2013-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson