Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten tanke i en stor värld...


Vad man säger

När ingen säger

"alla vet"

så har vi nått nå'nstans.

När alla säger

"ingen vet"

så är vi ingenstans...

Hg 130504 Helsingborg




Bunden vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-05 15:06



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Precis!
Bra.
2014-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP