Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svullet rött

jag längtar efter en smärta som är verklig
ett snitt rakt över halspulsådern
en infektion i låret svullet rött
fyll tomrum med salt 
och dränk mig




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-05 17:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sänder en stor varm kram min vän!
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson