Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad finns kvar......


Våra efterföljare

 

Nu har våra barn äntligen blivit stora
våra barnbarn har en bra bit kvar
vad framtiden bär i sitt sköte
undrar kan någon av Er ge ett svar

Ska de kriga mot okända personer
såsom de flesta länder gör just nu
eller leva som fredsamma männskor
någon som vet ? vad säger du?

För det både räcker och blir över
med alla motsatser runt i  vår värld
vi borde kanske se vad vi har gemensamt
istället för att använda alla vassa svärd

Låt dom få en chans...

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-05 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP