Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~sol~

Landet

Lyser upp

Så stark hon är

Skiner och strålar genom än slumrande lövverk

 

Så smutsigt det är

Löv så bruna

Skrumpnar i skam där de ligger

Okullvräkta av höstens vind

 

Nu längtar jag

Efter gröna gardiner

Eller persienner

Lövdraperier som ska mjuka upp trädens grova drag

Sila ljuset en smula

Gömma löv och skräp med ett gräsligt famntag




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-05 20:21



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vackra andas kommandestigar
2013-05-15

  aol
vackert hoppfullt strålar vårdikten,
2013-05-05

  ResenärGenomLivet
Mmm...nu är det gröna på gång, mer och mer för varje dag...fint skrivet...
2013-05-05
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~