Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekssaft




Får jag orgasmera i din mun

Sa hon

Och tryckte upp hela sitt liv

I hennes ansikte

Förvånat slukade hon

Saften

Som rann ur henne

Torkade sig om munnen

Och gick därifrån

Med ett fånigt flin

På läpparna




Fri vers av Tess74
Läst 403 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-05 20:29



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Vad är väl en bal på slottet? ;)
2013-05-11

  Lars Hedlin
Wow ja och känslan till den oslagbar;)
2013-05-06

  Elina Vacker
Betraktelse om de egna begränsningarna. De fysiska omöjligheterna, hur begärliga de än kan vara. Men tanken är god, och nog vore det en rätt angenäm överraskning att kunna göra sig oberoende av annans hjälp, genom att kunna slicka sig själv till orgasm.

E
2013-05-05

  Angel of love
Snyggt, du kan det här med att skriva...
2013-05-05

    ej medlem längre
Sapphosmania.

(När hon kom hem,
sa hennes man:
jag har knullat en
jobbarkompis i stjärten.


Hennes leende
stelnade till is.)
2013-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74