Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd

Rädd att du skall ändra

de beslut du en gång sagt

 

Rädd att inte veta vad som

komma ske

mellan denna morgon och nästa natt

 

Rädd att åter svikas

bli jagad av ondska och förtal

 

Rädd att hela mänskligheten

består av samma falskhet,

utnyttjande och brutala omoral 




Bunden vers (Rim) av Magica VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-06 01:19



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Rädsla är farligt, speciellt när den får nya att betala för gamlas skulder.
Du använde precis dem ord som behövdes. Bra!
2013-06-12

  Pärlemor
mycket bra uttryckt om rädsla och oro! speciellt då sanningen är att alla människor stundtals är falska, utnyttjande och besitter stor omoral. därmed lever rädslan alltid vidare. även om man självklart önskar att det inte skulle vara så.
2013-05-06

  ULJO
Mycket bra skriftat
2013-05-06

  Federico Romano
Rädslan att vara rädd!
Eller rädslan at gå vidare?
Intressant tanke, bra skrivet..
2013-05-06

  kjell-åke bearfoot VIP
Hoppas att det finns en gräns
för egoismens lans
Att de inte sticker alla
kalla
Stackars utsatta
strandsatta
Olyckligt lottade
utan kläder blottade
Människor i nöd
utan bröd
2013-05-06

    ej medlem längre
Bra skrivet om Rädslans makt.
2013-05-06

  Lars Hedlin
JA männsikan är föruderlig
2013-05-06

    ej medlem längre
Det gillas.

Starkt.
2013-05-06

  SatansSon VIP
bra dikt. många känner nog igen sig i dina ord.
2013-05-06

    ej medlem längre
bra skrivet

människor kommer alltid vara knepiga
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP