Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ljus som vi ska se

 

Det finns en tystnad

som döljer mörker

det finns en sång

som vinden gråter

 

Det finns ett barn

som tiden gömt

det finns en saknad

som vemodet minns

 

Det finns en hand

för tröst och vila

det finns en blick

för styrkan att ge

 

Där finns ett jag

där finns ett du

där finns ett ljus

som vi ska se.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-06 19:01



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Förmedlar hopp!
2013-05-06

    ej medlem längre
Du skapar magi med dina vackra ord.
2013-05-06

    ej medlem längre
Uttrycksfullt berör du.
2013-05-06

    ej medlem längre
suveränt fint..
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP