Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom prismors yta

Om jag vore allt det där
jag tror ibland
skulle ni då
känna igen mig?

om jag sa precis det där
jag tänker ibland
skulle ni då
tycka om mig?

om jag levde ut det där
jag döljer ibland
skulle ni då
kasta bort mig?

jag passerar glasets gräns
där alla om är frusna
ser genom ögat
och töms

ett andetag

                      från
nya
                      världar

               @




Fri vers (Fri form) av Elina Vacker
Läst 217 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-06 21:32



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
"den fege dör tusentals gånger, den modige dör bara en"
2013-05-11

  katastrofromantiker
Jag sa en gång:
jag vet inte vad jag vill för jag vet inte vem jag är
och fick svaret nej:
det är vad du vill som utgör vem du är.

Öh, vet inte helt vad jag ville ha sagt med det.

Men, alla har känt känslan du beskriver. '
Vad skulle hända? Vet inte, kanske inte så mycket alls.
Bra text hur som!
2013-05-07

    ej medlem längre
stilrent, snyggt!
2013-05-07

  erkki
Budskapet tycks mig gälla att tänka, tala eller göra. Förvisso stora skillnader men med en gemensam utgångspunkt i hur alla idéer kommer fram. De utgör en stor del av valen vi gör. . 4:e strofen har jag svårt att förstå men torde avse hur nära varandra dessa 3 ligger. (På sätt och vis) Eller?
Tänkvärt!
2013-05-07

  Tess74
Ja dessa funderingar har vi nog alla ibland.. bra och tänkvärt
2013-05-06

    LEXX
En vacker och tänkvärd text
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Elina Vacker
Elina Vacker