Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje rads slutord i en dikt av Anne-Marie Berglund

                                      
1
                 Slippa skratta
                 slippa känna tacksamhet

                 begärligt stånd på gatan
                 dagens porrfilm


                                        2
Säger: ensam!
- inte svarar de

munnen har i kväll
träffat dig fönster

prata ensamhetens Vi
&: Godnatt


3
                 Jag är visitkort åt Någon
                 tala! flottfläckad stum

                 adjö


                                          4
Slickar igen (...)
sover äter tyst

klockan luktar svett
månen är 




Fri vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-07 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP