Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskar du mig på riktigt

Att vi andas
tänker vi oftast inte på

vi andas in ny luft, andas ut
vi märker inte ens att vi gör det

vi tar det för givet

men skulle vi få problem
svårt att andas

då är det det enda som upptar
våra tankar,vårt sinne

det är som med kärleken
när vi har den
är den bara där

men om något händer med vår kärlek
betyder inget längre något
allt annat har då blivit helt meningslöst från att ha betytt
så mycket jämfört med den kärlek vi tog för givet
att den alltid skulle finnas där vid vår sida

det är som friskt vatten som strömmar in med lite uppvaknande
och insikt av sådant som betyder allt men som vi så lätt

tar för givet.




Prosa av Desire'e
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-07 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e