Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lilla maskrosbarn

Absolut INGENTING

tomt

skrik som skär som
stilett i min själ

att ingen hör
det ekar i mina öron

men allt är tyst
min mun är stängd

jag ler med munnen
ögonen säger något annat

men att våga se smärtan
i någon annans själ

då måste du möta din egen smärta som du dövat
under större delen av ditt liv

ditt inre barn som ropar
se mig
ta hand om mig
håll min hand

allt är skrämmande
och jag är fortfarande så väldigt liten och rädd

andas djupt
krama ditt inre barn
allt är bra nu.




Prosa av Desire'e
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-07 19:37



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Stark text att ta del av. Den visar på att vi har ett litet barn inom oss, som är just ett litet barn och som behöver tröst, trygghet och vägvisning. Det går inte att fly från sin histioria i all evighet, den kommer ikapp oss förr eller senare. Jag tycker du får till en riktigt berörande och viktig text här. Riktigt läsvärd och skickligt beskrivet. Hjärtat gråter men skrattet är på väg. Tack!
2013-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e