Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själaljus




När hon gick ner till vattnet för att hämta andan

Såg hon sig själv i den mörka ytan

Hennes själ speglades av månljuset

Den var svart

Som den mörkaste natt

Därför gick hon ner

Långsamt i sjön

Lät vattnet skölja över henne

Och när hon kom ner till botten

Drog sina sista andetag

Såg hon hur själen ljusnade




Fri vers av Tess74
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-07 20:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En lätt ton av sorg skrivet på ett fint sätt ;
2013-05-08

  ULJO
Vackert skriftat men med en melankolisk framtoning
2013-05-07

  erkki
Sorgesamt att se det positiva i tillvaron när man just ska dö! En vacker men väldigt melankolisk dikt.
2013-05-07

  Fem hjärtan VIP
Sorglig dikt...men såå vackert skriven!
2013-05-07

  Carina Bendix
Oj, den var sorglig..men fint skrivet.
2013-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74