Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dålig drog




Jag har överdoserat av dig

För mycket

Av det goda

Och det onda

Ge mig en vända

På rehab

Så jag kan hitta mig själv igen

Utan dig

Du är som en dålig drog

Som jag inte kan vara utan




Fri vers av Tess74
Läst 151 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-07 23:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känns igen i känslan..bra förmedlat!
2013-05-08

  Carina Bendix
Wow, vad bra! Känner igen mig själv i din text..
2013-05-08

  Angel of love
Ett beroende som är svårt att vänja sig bort från...
2013-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74