Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magnolia

 

 

Magnolians blad

spolas hänsynslöst bort

av tunga droppar från ovan

Berövas den sista tiden i livet

och släcks för alltid

i förtid




Fri vers av Undine
Läst 290 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-08 15:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har fingertoppskänsla för det stora i det lilla formatet.
2013-05-08

  Tess74
Vemodigt starkt och vackert
2013-05-08

  Lars Hedlin
Mycke tstrkt skaldat!
2013-05-08

  Elina Vacker
Ja, så kort, så skört men ändå så underbart vackert. Underbart är kort!

Elina
2013-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine