Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår takt i kärleken

 

Känn min hand söka

tröst och vila i din

hämta min styrka åter

från en källa nära min

 

Låt min tomma blick

stråla ren igen

höra mitt hjärta hitta

vår takt i kärleken.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-08 19:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mjuk fin styrka finner jag i dina ord.
2013-05-08

    ej medlem längre
Väldigt fint Peter..
2013-05-08

    ej medlem längre
En text att tycka mycket om - och det gör jag.
2013-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP