Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som vanligt?


När timmen verkar ha glidit ner över gungbrädet och
klockans visare agerar lömsk sparringpartner

Då i stunden när
luften verkar ha tagit en bakandning, men
vätan från den nya dagen
tränger igenom och ger
näring

Då blir kanske allt som vanligt igen




Fri vers (Fri form) av Yarissa
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-08 22:16



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande
2013-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa