Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt - spoken word - slam


Plastikktastaturet og jeg

Så mange tanker

Som surrer rundt

Noen lar seg fange

Andre stikker sin vei

Noen kommer tilbake

Andre ikke

...

Jeg skriver de ned
et plastikk tastatur

En kopp kaffe

...

Noen ganger er ideene søte som små fugler
- andre ganger store som fjell - en haug med stener

- Rasfare!

Jeg surrer en hårlokk runt fingeren

...

Tygger på blyanten - mens fingrene løper over tastaturet

- Tastatur-maraton på høyeste nivå

Litt usikker på hva målet er

- Men jeg skriver

Og jeg skriver

- Og jeg skriver

Det høres ut som en trommemaskin

Som et metal band - med en trommis som går berserk

En slags gledesrus med en dose frustrasjon

- Jeg elsker dette - og dette, dette - det er det kreative

Jeg lever for det
- hver eneste dag


Det gir meg mye - men det tar også sitt
- av energi

Jeg stopper opp - legger til side alle skriverier og malekoster - alle tanker og alle ideer - og forsøker å bare - være


Noen ganger lykkes jeg med det - og det oppleves som en slags salighet - nesten som en rus


Men - så kommer alle tankene tilbake

Som om de har stått bak et hjørne, og ventet til jeg var helt avslappet, før de bestemmte seg for å angripe

Jeg legger hendene over hodet - som for å signalisere at jeg beskytter meg - men det hjelper ikke

Så er jeg i gang igjen

...


Tapp - dapp - tapp -

Plastikktastaturet og jeg

Skriver fra hjertet - alle mine tanker

Tapp - dapp - tapp

På tide å ta kjelen vekk fra platen - før det koker over

- På tide å ta det neste vakklende steget ut i verden

...


Tapp - dapp - tapp -

Plastikktastaturet og jeg



- På tide å ta kjelen vekk fra platen - før det koker over




Fri vers (Spoken word/Slam) av Nina.K
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-08 23:35



Bookmark and Share


  AgnesP
Sikken et godt digt om hvordan det nogle gange er når man skriver. Hvordan orden ligsom står og banker på.
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K