Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsångest




Det vänder sig i min mage
När döden gör sig påmind
Förtränger
Känslan det ger mig
Vill inte se
Eller höra
Jag skräms
Vill spy
Bort otäcka känsla
Varför kan vi inte få leva för alltid?




Fri vers av Tess74
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-08 23:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och bra förmedlat!
2013-05-09

  Carina Bendix
Håller med! Stark text!
2013-05-09

    Ken Cassel
Jag vill också leva för alltid

Men bara om jag får leva evigheten

tillsammans med dig :))

Bra skrivet, Therese...
2013-05-09

  Angel of love
Ja fast vill man leva föralltid ?
2013-05-09

  Kaptenlöjtnant
kan bara hålla med
det går så fort
2013-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74