Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Båtresa




Om jag var en båt skulle du få styra mig hur du ville
Vart du ville
Och hur ofta du ville
Ta mig på min jungfrufärd
Döpa mig
Vad säger du?
Ska vi resa på dom sju haven?




Fri vers av Tess74
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-09 00:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härlig längtan och värme ,)
2013-05-09

  Carina Bendix
Vilken underbar text!
2013-05-09

    Ken Cassel
Ja, det tycker jag
En jorden runt resa, kanske?

Mera hihihi

Och mera kramar :))
2013-05-09

  Angel of love
Underbar!
2013-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74