Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Up my spine!

I can Feel the double moral creep up my spine


Makes me freeze and think

 how some peoples can say things and act quite differently




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 115 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-09 07:03



Bookmark and Share


  Angel of love
Ja vi lever i ett splittrat samhälle.
2013-05-09

  agneta pichler
i vissa frågor
så finns dubbel moralen
naturligt inbäddad i våra sinnen

sen gäller det att ändå rättvist
behandla vissa svåra frågor..

livet är aldrig lätt


2013-05-09

  Tess74
ja du..alltför många är så
2013-05-09

    ej medlem längre
Yes, sometimes I wonder too...
2013-05-09

  Rise Little One
Det tillhör den mänskliga ...
2013-05-09

    ej medlem längre
They are everywhere!
2013-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin