Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

it hurts




Varför ser du mig inte?
Är du så instängd i din värld
Jag sitter ju här
Naken
Framför dig
Blundar du
För mig
Jag vill inget hellre
Än att du ska ta på mig
Att du ska vilja
Lika mycket som jag vill
Jag brinner upp
Det gör ont
Kanske tar du mig för givet
Om du vill att jag ska stanna
Så måste du se mig
Igen




Fri vers av Tess74
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-09 20:17



Bookmark and Share


    Paul Kedzie
Han.
Han kanske bara har ett synfel?
2013-05-12

    ej medlem längre
U,
hurts me, to think so..:-)
Dont do that think..

Ovations Lady!
2013-05-10

    ej medlem längre
"Om du vill att jag ska stanna
Så måste du se mig
Igen"
Bra!
2013-05-10

  Angel of love
Du berör mitt hjärta!!
2013-05-10

  Lars Hedlin
Strakt berörande känslan Känns sorglig...kram
2013-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74