Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likförbannat

En planerad ensamhet

jag kan tyvärr inte ikväll

men till helgen!

får jag huvudvärk

 

i min säng kollar på film 

känner mig förfriskande ensam

genomgående ensam

tryck över bröstet ensam

 

men jag kommer inte ikväll heller

jag som har längtat så

vill inte känna min ensamhet

vid ert middagsbord på soffan bredvid dig på ett dansgolv mitt i stan ensam likförbannat 




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-10 10:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
likförbannat var ordet. och alla de andra också.
2013-05-11

  Carina Bendix
Bra skrivet!
2013-05-10

    ej medlem längre
får lägga till..
folk är bara jäkligt dåliga på att visa att dom tänker på en ibland !
2013-05-10

    ej medlem längre
jag förstår orden som jag själv upplevt allt för många gånger,
du är inte ensam även när du känner att du inte syns.
du finns alltid i någons tankar min vän!
2013-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson