Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett nytt försök på samma dikt som De nya orden


Prövar de nya orden

 

Morgonen väcker

ord

jag inte hört förut

 

Klarvaken

träder bilder fram

höga röster från det förflutna ropar

sliter av mig täcket

kryper in i min kropp

driver mig

 

framåt

 

bakåt

 

 

inåt



 

 




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 331 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-05-12 14:45



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Här får "de nya orden" en helt ny kraft och innebörden kopplas klarare till minnen, kanske ett minne som du försöker, din själ försöker/vill bearbeta. Mycket bra uttryck! Applåder!
2013-05-24

    ej medlem längre
Starka fina ord som berör att läsa.
2013-05-13

  Lasseman VIP
Wow!.. så bra skrivet, väcker känslor
2013-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling