Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har aldrig berört mig som nu





Jag skär halsen av dig
Ser blodet pumpar
Slickar i mig
Av din själ
Du vrider dig
I plågor
Men jag ser inte
Upptagen
Med all kraft
Som rinner ur dig
Vill ha allt
Inget får gå till spillo
När jag har sugit livet ur dig
Ler jag
Åt ditt vackra lik
Du har aldrig berört mig som nu




Fri vers av Tess74
Läst 276 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-11 13:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
wow me like it a lot...
2013-05-12

  Angel of love
Skakar om en.. Viljan att ha allt..
2013-05-11

  Carina Bendix
Starkt och dramatiskt!
2013-05-11

    ej medlem längre
Bra liknelse..stark !!!
2013-05-11

  Kaptenlöjtnant
prima
2013-05-11

    ej medlem längre
Grymt .. bra ...
2013-05-11

  Elina Vacker
Wow, den var häftig. Bilder jag ser, då när man vill ha allt, suga ur allt kosta vad det kosta vill. Kan man älska så passionerat att det helt enkelt blir för mycket?

Elina
2013-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74