Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögons sång

 

Jag har druckit din andedräkt

i mina drömmar

bäddat med ljusets slöja

runt varje pärla

 

Du har sjungit min oro

för evigt till vila                           

med dina ögons sång

 

Jag har känt hjärtats vind

svepa sin stilla bris

runt min kärlek

till dig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-11 17:29



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Vackert!
2013-05-12

    ej medlem längre
den är fin Peter - applåd..
2013-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP