Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frö

 

Ur svart mylla

växer de vackraste fram

Med regnet och solen som barnvakt

finns mod att växa upp 

till full skönhet

 

Alla är vi frön

som fått olika mycket sol och vatten

Men vi är komna ur samma

mylla

Så små och utan rötter

har vi startat livet 

 




Fri vers av Undine
Läst 229 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-11 18:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint insiktat
2013-05-12

    ej medlem längre
Storslaget!
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine