Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bilden tog jag för många år sedan på mitt toalettgolv men den fortsätter att vara relevant


Det finns två av mig

jag förföljer mig själv
som en skugga som ett spöke
smyger efter min solida kropp som
alltid vet vad hon gör

tassande på tå två steg efter
låt aldrig någon se
att min kropp är tom på liv




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-11 21:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Magnifik tyngd!
2013-05-12

    ej medlem längre
Fantastiskt bra bild- både i texten o den intill!
2013-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson