Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tom horisont

Stod vid stranden och
blickade ut mot
skrovet som lämnade hamnen och som
aldrig mer skulle återvända

Såg vågorna slå mot
stranden och
jag ropade ditt namn mot
vinden som tjöt och
mina tårar föll mot det kalla

Stod vid stranden och
tittade ut mot en tom horisont och
ljuset i fjärran som sakta försvann

Där var jag-
ensam och tom och
ingenting skulle någonsin bli sig likt




Fri vers (Fri form) av Yarissa
Läst 265 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-05-11 21:26



Bookmark and Share


  Nina.H
Du skriver med en härlig
känsla! Tycker om..
2013-06-26

  anits VIP
En mycket fint känsla
förmedlas i din fina dikt
2013-05-20

    AA VIP
Fint beskrivet.
2013-05-16

    ej medlem längre
Lever med i din känsla.
2013-05-12

  Gerda Johansson
fint beskriven känsla
2013-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa