Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

When you destroy my joy




jag gillar det inte längre
du har förstört något viktigt för mig
du har lyckats tränga in under mitt skal
fångat det som var jag
tagit det och trampat på det
så det nu är platt livlöst
utan andning
inte längre mitt place
du har tagit mitt place ifrån mig
och gjort det till ditt
vad fan ska jag ta mig till?
hur ska jag komma ur det här
greppet
strypgreppet
som dödar det jag är

det ligger på mig, jag vet
det ligger på mig

att fixa det här










Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-12 09:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skaldat!
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP