Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angry pea




vill bara ta dig i nackskinnet och knöla ihop dig som ett papper
ett tomt papper
A4

inte mer
kan vikas till ett kuvert
skickas utan innehåll till en öde ö
stanna där
ge fan i mig












Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-12 10:31



Bookmark and Share


  aol
det var ord och inga visr, gillas,
2013-05-15

    ej medlem längre
Du är så våldsam av dig! :)
2013-05-14

  Lars Hedlin
Yes mycket bra!
2013-05-12

  Marianne Räf
Ha-ha, ja den var
du visst arg på!
Och, lyriken är en
starkt lämpad
arena att avreagera
sina känslor på..
Tycker jag, iaf.
2013-05-12

    ej medlem längre
Befogad vrede
är - befogad.
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP